Nikolić: Kurti jedan primjeran građanin sem par pokušaja ubistava
Nikolić

Nikolić: Kurti jedan primjeran građanin sem par pokušaja ubistava

Tačno je da Artan Kurti se nije bavio švercom droge. Baš kao što je tačno i da su njegova braća od ujaka hapšena zbog krijumčarenja par stotina kilograma marihuane, objavio je na Twiteru Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Nikolić je reagovao na izjavu ministra bez portfelja u Vladi Crne Gore, Zorana Miljanića koji smatra da biografiju novoimenovanog generalnog inspektora Agencije za nacionalnu bezbjednost  ne bi trebalo da unizi neko djelo iz dječačkih dana.

"I baš kao što je tačno da je zbog njihove odbrane - koju su iznosili po uputstvu Kurtija, jedno lice izvršilo samoubistvo kako bi sačuvalo svoju čast. Dakle, sem svega toga, i eto par pokušaja ubistava, Kurti je zaista jedan primjeran građanin", napisao je Nikolić na Twiteru.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.