KCCG obustavio prijem na kardiologiji zbog korone
Klinički centar Crne Gore

KCCG obustavio prijem na kardiologiji zbog korone

Klinički centar Crne Gore (KCCG) saopštio je da je obustavio redovnu listi na Klinici za kardiologiju zbog korone.

Kako su pojasnili, primarno kardiološko odjeljenje je suočeno sa povećanim brojem pacijenata, a prilikom prijema zbog korone, elektivni program na Klinici za kardiologiju biće privremeno obustavljen dok će se hitne intervencije sprovoditi nesmetano.

"Klinički centar Crne Gore uložiće maksimum napora da rad na ostalim klinikama bude nastavljen planiranom dinamikom, ali ostaje mogućnost da rast KOVID slučajeva utiče na organizaciju. Osim toga, za sada ne postoje naznake da bi moglo da dođe do privremene obustave ambulantnih pregleda u Poliklinici gdje se obavljaju redovni specijalistički i subspecijalistički pregledi", zaključuje se u saopštenju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.