SNP: Dužni smo da građanima isporučimo pravdu
Socijalistička narodna partija

SNP: Dužni smo da građanima isporučimo pravdu

Socijalistička narodna partija podržava današnju akciju Specijalnog državnog tužilaštva, u kojoj je, na osnovu dokaza i snimaka EUROPOL-a, došlo do hapšenja osumnjičenih za stvaranje kriminalne organizacije, kao i do izdavanja naloga za hapšenje službenika ostalih osumnjičenih.

U SNP-u pozdravljaju hrabar i predan rad SDT-a i Glavnog specijalnog tužioca i očekuju da isti rezultira jasnim i nepristrasnim sudskim presudama koje niko neće moći da dovede u pitanje.

"Crna Gora mora postati istinska država vladavine prava, u kojoj će zakoni važiti jednako za sve i u kojoj neće biti nedodirljivih. To je cilj za koji se SNP CG zalaže decenijama, a to je i jedan od uslova za brže pristupanje Crne Gore Evropskoj uniji", poručili su iz te partije.

U tom smislu, iz SNP-a daju punu podršku SDT-u da nastavi sa ovim i sličnim akcijama i da oslobodi našu zemlju iz ralja kriminala i korupcije.

"Naši građani su željni pravde i svi zajedno, kao društvo, smo dužni da im je isporučimo u što skorijem roku", zaključili su iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.