Dukaj: Andrijevica zahvaljujući brojnim potencijalima ima velike predispozicije za privlačenje investicija
Marash Dukaj

"Pred Opštinom stoji jasna vizija razvoja"

Dukaj: Andrijevica zahvaljujući brojnim potencijalima ima velike predispozicije za privlačenje investicija

Ministar javne uprave Marash Dukaj uputio je čestitku u svoje ime i u ime javne uprave građankama i građanima Andrijevice i njihovom predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću, čestitajući im najsrdačnije 17. jul, Dan opštine.

"Opština Andrijevica zahvaljujući prirodnim potencijalima, ima predispozicije za privlačenje investicija i valorizaciju brojnih resursa kojima raspolaže. Na tom putu razvoja, Ministarstvo će biti posvećen partner u svim vašim inicijativama i projektima, koji će podići nivo kvaliteta i rada lokalne uprave za dobrobit i unapređenje uslova života građanki i građana u opštini pod Komovima",  navodi se u čestitki ministra Dukaja. 

Uz iskreno uvjerenje da pred Andrijevicom stoji jasna vizija dinamičnog progresa i modernizacije lokalne uprave čestitam vam Dan opštine, zaključuje se u čestitki koju je Ministar javne uprave uputio povodom Dana Opštine Andrijevica.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.