Đukanović: Antifašizam i slobodarstvo osnovne vrijednosti Andrijevice i njenih žitelja
Milo Đukanović

"Uvjeren sam da će Vlada prepoznati potencijale grada i da će ih podržati"

Đukanović: Antifašizam i slobodarstvo osnovne vrijednosti Andrijevice i njenih žitelja

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 17. jula – Dana Opštine Andrijevica predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću, predsjedniku Skupštine Opštine Mladenu Đukiću, odbornicima i svim građanima Andrijevice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Antifašizam i slobodarstvo, osnovna su odlika ovog kraja i njegovih žitelja, koji su uvijek bili spremni i na najveće žrtve za dobro i napredak svog grada i svoje države. Na tim temeljima ostvarili smo i uspjehe savremene Crne Gore, mirno obnovljenu nezavisnost, ekonomski i kulturni napredak, članstvo u NATO-u i napredak u procesu pristupanja EU, čija ćemo gotovo izvjesno biti, prva naredna članica", poručio je Đukanović.

Dodaje da je uvjeren da će kao i do sada, rukovodstvo opštine, imati odgovoran odnos prema valorizaciji raspoloživih prirodnih i drugih resursa u cilju ekonomskog oporavka i povratka na stope rasta koje su kako pojašnjava bilježili prije nastanka objektivno nepovoljnih okolnosti, a da će Vlada prepoznati potencijale ovog kraja i podržati ih adekvatnim politikama.

"U domenu mojih Ustavnih ovlašćenja, možete računati na punu podršku na tom razvojnom putu. Još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave svim učesnicima svečane sjednice", zaključio je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.