Majke Srebrenice zabrinute zbog poruka iz Nikšića
Incident u Nikšiću na proslavi Dana državnosti

Majke Srebrenice zabrinute zbog poruka iz Nikšića

Majke Srebrenice zabrinute su porukama koje dobijaju iz Nikšića.

“Fašističke pjesme koje nas podsjećaju na vrijeme kada su te pjesme bile uvod u ubijanje i mučenje civila”, navele su one na Tviteru.

Podsjećamo, na crnogorske građane koji su juče u Nikšiću slavili 13. jul – Dan državnosti Crne Gore policija je bacila suzavac, jer su kako se navodi u saopštenju Uprave policije, njihovi službenici napadnuti na Trgu slobode.

Istovremeno grupa srpskih nacionalista, među kojima su bili pripadnici pravoslavnog bratstva Tvrdoš, su ulicama Nikšića, nosili trobojke, klicali su Srbiji, Rusiji i pjevali “Leleču Turci, kukaju bule Oj lele lele, evo ga Vule…”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.