Crna Gora u narednom periodu da bude organizator nekog svjetskog džudo događaja

Đukanović u Budimpešti

Crna Gora u narednom periodu da bude organizator nekog svjetskog džudo događaja

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović boravi danas u Budimpešti na poziv predsjednika Svjetske džudo federacije Mariusa Vizera,u društvu našeg proslavljenog sportiste Srđana Mrvaljevića, trostrukog olimpijca i viceprvaka svijeta u džudou.

U srdačnom i prijateljskom susretu konstatovana je duga i uspješna tradicija džudoa u Crnoj Gori, kao i nesporan potencijal koji imaju mlađe generacije i izražena obostrana zainteresovanost za dalje unapređenje ovog sporta, saopšteno je iz kabineta Đukanovića.

 Vizer je u tom cilju obećao snažnu podršku Svjetske federacije i predložio da Crna Gora u narednom periodu bude organizator nekog svjetskog džudo događaja.

Đukanoviću je ukazana čast da drugog dana Gren Slema prvi uruči medalje pobjednicima turnira.


On je imao prilike da u svečanoj loži razgovara sa Šandorom Čanjijem, predsjednikom OTP banke, ministrom odbrane Mađarske Kristofom Salajem-Bobrovnickim, predsjednikom Evropske džudo federacije Laslom Totom i brojnim drugim političkim i sportskim uglednicima Mađarske - navodi se u saopštenju.

IMGb1acdbe55f0be5e3574bd5c866d727e7V

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.