Marko Milačić

Saopšteno iz Prave Crne Gore

"Milačić ne dolazi na sjutrašnji sastanak koji uključuje i Mila Đukanović"

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić neće prisustvovati sjutrašnjem sastanku u formatu predsjednika partija koje participiraju u Skupštini Crne Gore, a na koji je zvanično pozvala Predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

Milačićev odgovor prenosimo u cjelosti:

“Prava Crna Gora je spremna da se eventualno priključi nekom od narednih sastanaka gospođo Đurović, kada se provjeri funkcionalnost predviđenog formata razgovora na nivou lidera partija, svakako uz sporenje učešća Mila Đukanovića na tom nivou odlučivanja. 

Prava Crna Gora ukazuje da bi bilo mnogo cjelishodnije da ste prethodno obavili krug razgovora „oči u oči“, pa tek onda razmotriti format kolektivnog sastanka, obzirom da on trenutno uključuje predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, koji je formirao sistem korupcije i nezakonitog uticaja na pravosuđe, ne manje od Vesne Medenice. 

Učešće Mila Đukanovića u nekom obliku dogovora o reformama u pravosuđu, donijeće Crnoj Gori istu institucionalnu krizu, koju je dobila razotkrivanjem korupcije Vesne Medenice i njenih saradnika. 

Takav poziv, ne bi predstavljao iskorak u  dijalogu, nego političku sačekušu za one koji su ostali lojalni pobjedi 30. avgusta, a Prava Crna Gora je od prvoga dana na braniku te pobjede. 

Strpljivo čekajući otvoreno definisanje svih političkih pozicija, vidimo se naredni put", poručio je Milačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.