Rožajac uhapšen zbog pokušaja ubistva muškarca sa Kosova
Ilustracija

U Ulcinju

Rožajac uhapšen zbog pokušaja ubistva muškarca sa Kosova

Službenici Uprave policije su lišili slobode A.D. (23) iz Rožaja za kojim je bila raspisana lokalna potraga zbog sumnje da je 10. juna 2022. godine izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu A.B. iz Kosova. Njemu se na teret stavlja i krivično djelo nasilničko ponašanje koje je izvršio dan ranije na štetu B.Z. iz Kosova.

A.D. je kako su saopštili iz UP-a juče lišen slobode u naselju Donji Štoj i on je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio navedena krivična djela.

On je, sumnja se, 10. juna 2022. godine oko 19.00 časova, nakon kraćeg verbalnog konflikta, fizički se sukobio sa oštećenim A.B. kojom prilikom mu je upotrebom noža nanio povrede u predjelu grudnog koša. A.B. je tada zadobio teške povede opasne po život.

Nakon počinjenog djela on i maloljetni J.L. (16) su se udaljili sa lica mjesta.

Sumnja se da je A.D., 9. juna, dok je bio u društvu sa maloljetnim J.L. i nekoliko lica srednje starosne dobi, fizički napao oštećenog B.Z. zadajući mu više udarada po glavi i tijelu. A.D. i J.L. su oštećenom zadavali udarce dok nije izgubio svijest.  

Podsjetili su da je J.L. u prethodnom periodu procesuiran zbog dva krivična djela, ugrožavanje sigurnosti opasnim oruđem pri tuči i svađi i nasilničko ponašanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.