Čelanović: Protest građana ispred Vlade opravdan, vrijeme da državotvorne partije otkažu podršku ovoj izdajničkoj Vladi

Čelanović: Protest građana ispred Vlade opravdan, vrijeme da državotvorne partije otkažu podršku ovoj izdajničkoj Vladi

"Večerašnji protest koji grupa građana organizuje u 20h ispred zgrade Vlade u Podgorici potpuno je opravdan i Socijaldemokrate će se, kada je riječ o ovako važnim pitanjima, uvijek odazvati pozivima građana", rekao je generalni sekretar SD-a Miloš Čelanović.

"Sasvim je jasno da premijer Abazović ima jasan cilj - potpisivanje ovakvog ugovora sa SPC koji znači klasičnu izdaju Crne Gore i njenih vitalnih državnih interesa. Tome u prilog govori i njegov stav da, što se radne verzije ugovora tiče, on tu ništa ne bi mijenjao. Abazović je zato i doveden, da ponizi Crnu Goru i dovrši ono što njegov prethodnik, Zdravko Krivokapić, nije uspio da postigne", naveo je Čelanović.

Kako je kazao, Socijaldemokrate još jednom pozivaju državotvorne partije da, koliko je danas, učine korak ka sprječavanju ovakve sramne izdaje naše domovine.

"Krajnje je vrijeme da otkažu podršku ovoj izdajničkoj Vladi i već noćas promijene društvo - da umjesto sa Abazovićem unutar zgrade Vlade budu sa građankama i građanima, iskrenim patriotama, na protestu ispred Vlade", poručio je Čelanovič.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.