Đukanović: Crna Gora ponosna na svoje sportiste
Đukanović

Đukanović: Crna Gora ponosna na svoje sportiste

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović čestitao je Mariji Vuković i Danijelu Furtuli na osvojenim medaljama, zlatnoj i bronzanoj, na Mediteranskim igrama.

“Čestitke Mariji Vuković za osvojenu zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Alžiru. Naša vrhunska sportistkinja koja u kontinuitetu postiže sjajne rezultate i visoko uzdiže ugled zemlje”, napisao je Đukanović na Twiteru.

On je čestitao i Danijelu Furtuli.

“Čestitke i Danijelu Furtuli za osvojenu bronzu. I on nas je navikao na dobre vijesti. Crna Gora ponosna na svoje sportiste”, poručio je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.