Turisti iz Francuske i Luksemburga danas Luxairom stigli u Crnu Goru
Foto: Kulturno - informativni centar Crne Gore

Letovi dva puta sedmično

Turisti iz Francuske i Luksemburga danas Luxairom stigli u Crnu Goru

Avion luksemburške avio kompanije Luxair pun turista iz Luksemburga i Francuske danas je sletio u Podgoricu, saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

"Nastavak linije je dokaz da smo ozbiljni u svojim namjerama i da želimo da doprinesemo rentabilnosti ove linije, na način da omogućimo i jednima i drugima da lete uz malo novca", kazala je predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu, Fetija Kalač koja je zaslužna za avio povezanost dvije zemlje.

Istakla je da je uloga matice je ključna kada je dijaspora u pitanju.

"Mi pronosimo poruku Crne Gore i slavimo crnogorsku zastavu daleko od svoje zemlje, ali isto tako očekujemo snažnu podršku crnogorskih vlasti i prepoznavanje kvalitetnih projekata koji su od značaja prvenstveno za našu maticu, ali i za iseljenike u Luksemburgu i šire", kazala je Kalač.

Udruženje će po njenim riječima nastaviti da pomaže turizmu Crne Gore i da animira goste iz Zapadne Evrope da posjete našu zemlju.

Avioni kompanije "Luxair” će letjeti za Podgoricu do 24. septembra dva puta nedjeljno srijedom i subotom. Tivat – Luksemburg -Tivat će letjeti do 1. oktobra (utorkom i subotom).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.