Čelanović poručio Abazoviću i Jokoviću: Vaša obećanja i poklonstvo neće proći
Miloš Čelanović, Foto: SD

Čelanović poručio Abazoviću i Jokoviću: Vaša obećanja i poklonstvo neće proći

Generalni sekretar Socijaldemokrata Crne Gore Miloš Čelanović osvrnuo se na autorski tekst potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimira Jokovića za Politiku u kojem navodi da će uticati da se Crna Gora priključi Srbiji, Sjevernoj Makedoniji i Albaniji u daljem snaženju regiona kroz "Otvoreni Balkan”.

"Mora da još drži adrenalin zbog bliskog susreta sa šefom. Kakva trka obećanjima od strane crnogorske delegacije…ko će brže, ko će bolje!? Jedan obećava ugovor i pola države sa njim, ponizno se zahvaljujući što nas više neće maltretirati na granicama…drugi (možda ljubomoran zbog ovako snažnih obećanja i zavidne količine poklonstva) kaže sebi “neću se ni ja kući vraćati bez šefovovog čežnjivog pogleda i tapšanja po ramenu”! Dritan nudi zemlju, ja ću privredu…I eto, obećan i Otvoreni Balkan. Neće proći gospodo!!! OBURDAJ!!!", napisao je Čelanović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.