Eklston: Primio bih metak za Putina

Eklston: Primio bih metak za Putina

"Independent" prenosi da je bivši izvršni direktor Formule 1 Berni Eklston nazvao predsjednika Rusije Vladimira Putina "osobom prve klase" i da tvrdi da bi "primio metak umjesto njega".

U intervjuu za Dobro jutro Britanijo, Bernija Eklestona su upitali da li i dalje stoji uz svog prijatelja Putina, prenosi Independent.

"I dalje bih primio metak za njega. Više bih volio da ne boli, ali bih, ipak, primio metak", odgovorio je Eklston.

Upitan zašto bi preduzeo tako drastičnu akciju, Eklston je rekao zato što je Putin "prvoklasna osoba i ono što radi je nešto za šta je vjerovao da je prava stvar".

"Nažalost, on je poput mnogih poslovnih ljudi, svakako kao i ja, s vremena na vrijeme pravimo greške. A kada ste napravili grešku, morate dati sve od sebe da se izvučete iz nje", naveo je bivši direktor Formule 1.

Eklston je prokomentarisao i to što je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski bivši komičar.

"Izgleda kao da želi da nastavi sa tom profesijom", kazao je Eklston.

Na intervju je reagovao i portparol Formule 1.

"Komentari Bernija Eklstona su njegovi lični stavovi i veoma su u suprotnosti sa pozicijom savremenih vrijednosti našeg sporta", naveo je portparol.

Bivši šef Formule 1 je i ranije branio ruskog predsjednika. Prošlog mjeseca je rekao radiju Tajms da smatra da je Putin "veoma iskren i častan".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.