Vaspitačica ubila bebu sredstvom za čišćenje cijevi jer je puno plakala
ilustracija

Francuska

Vaspitačica ubila bebu sredstvom za čišćenje cijevi jer je puno plakala

Vaspitačica iz Liona u Francuskoj ubila je jedanaestomjesečnu bebu sredstvom za čišćenje cijevi jer, kako je rekla, više nije mogla da podnese bebin plač.

Radnici Hitne pomoći koji su došli na mjesto ubistva rekli su da je djevojčica pronađena bez znakova života u vrtiću u Lionu i da je odmah prebačena u bolnicu. Uprkos svim pokušajima reanimacije, dijete je preminulo, prenosi Feniks Magazin.

Istražitelji su prvobitno sumnjali na nesreću, ali je ubrzo postalo jasno da je bebu ubila vaspitačica.

„Vaspitačica je djelovala pod naletom bijesa“, piše lokalni list Le Progres i dodaje da je ona inspektorima otkrila istinu.

“Dala je djetetu da popije tečnost za čišćenje odvoda. Dijete je neprestano plakalo, a 27-godišnjakinja je rekla da ‘ne može više to da sluša'”, navodi se.

Prema Le Progres-u, tečnost koju je dala djevojčici bila je DesTop, moćno sredstvo za čišćenje odvoda.

Advokat vaspitačice rekao je lokalnoj televiziji BFMTV da u njenim postupcima nije vidio namjeru da ubije bebu. Vaspitačica tvrdi da je bebi slučajno dala otrovnu tečnost i da je samo “htjela da je smiri”.

Istraga je u toku.

Nova.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.