Đukanović u Madridu: Nepokolebljiva i sveobuhvatna podrška Ukrajini, CG ostaje odgovoran i pouzdan saveznik
Foto: Tviter

“Snažne poruke jedinstva i odlučnosti na Samitu "

Đukanović u Madridu: Nepokolebljiva i sveobuhvatna podrška Ukrajini, CG ostaje odgovoran i pouzdan saveznik

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na poziv Generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga predvodi crnogorsku delegaciju na Samitu NATO u Madridu.

“Snažne poruke jedinstva i odlučnosti na Samitu u Madridu. Odabrana teritorija saveznica i euroatlantskih vrijednosti ostaju ključna misija Alijanse. Transatlantska veza jača nego ikada. Politika otvorenih vrata se nastavlja”, napisao je predsjednik na Tviteru.

Đukanović je  istakao da savez slobodnih demokratija postaje bogatiji za dvije nove članice – Finsku i Švedsku.

“NATO nastavlja da potvrđuje svoju opravdanost i potrebu, i kroz novi strateški koncept unapređuje spremnost i sposobnost za ubjedljive odgovore na sadašnje i buduće izazove i prijetnje. Nepokolebljiva i sveobuhvatna podrška Ukrajini i herojskoj borbi ukrajinskog naroda”, istakao  je Đukanović.

Đukanović navodi da Crna Gora ostaje odgovoran i pouzdan saveznik.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.