Bugarski državljani uhapšeni u Ulcinju: ”Pandorom” otključavali auta, pa krali?
Ilustracija

Koristili specijalni daljinski uređaj za otključavanje

Bugarski državljani uhapšeni u Ulcinju: ”Pandorom” otključavali auta, pa krali?

Prema saznanjima "Vijesti", inspektori su kod Bugara pronašli određenu količinu novca.

Državljanima Bugarske Kyurchiyski Georgi Hristovu (46) i Stoyanov Asen Ivanovu (55) određen je tužilački pritvor zbog sumnje da su izvršili produženo krivično djelo - teška krađa u saizvršilaštvu, saznaju “Vijesti”.

Sedamdesetdvočasovno zadržavanje, koje ističe danas u 15 časova, Bugarima je odredio osnovni tužilac Faruk Resulbegović.

U krivičnoj prijavi koju je policija dostavila ulcinjskom tužilaštvu, stoji da su Hristov, Ivanov i njihov prijatelj I. S. 25. juna u večernjim satima upotrebom specijalnog daljinskog uređaja za otključavanje “pandora”, iz automobila “golf IV”, vlasništvo Ulcinjanina L. T. ukrali njegovih 220 eura i još 240 eura i kutiju sa zlatnim nakitom u vrijednosti od 1.200 eura, u vlasništvu A. T, navode u saopštenju.

Nakon toga, piše, pobjegli su u nepoznatom pravcu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.