Vuksanović Stanković: Temeljni ugovor je izdaja, neće nam se popovi, neznalice i Vučićeve sluge igrati sa državom
Draginja Vuksanović Stanković

Reagovala na objavljenu radnu verziju

Vuksanović Stanković: Temeljni ugovor je izdaja, neće nam se popovi, neznalice i Vučićeve sluge igrati sa državom

Zbog popova je pala Vlada Zdravka Krivokapića, panuće i 43. Vlada, saopštila je poslanica Socijaldemokratske partije, Draginja Vuksanović Stanković.

Ona je reagovala na objavljenu radnu verziju Temeljnog ugovora, kazavši da se radi o izdaji i okupaciji.

''Istorija se dva puta ponavlja, 1918. je bila tragedija, a ovaj ugovor je farsa, izdaja i okupacija CG koju dozvoliti nećemo. Neće nam se popovi,neznalice i Vučićeve sluge igrati sa Državom. To vrijeme je prošlo. I Krivokapićeva Vlada je pala zbog popova, pašće i ova'', napisala je na Tviteru Vuksanović Stanković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.