Abazović sjutra u zvaničnoj posjeti Srbiji
Dritan Abazović

Abazović sjutra u zvaničnoj posjeti Srbiji

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boraviće od sjutra u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Republici Srbiji, gdje će se sastati sa najvećim državnim zvaničnicima.

Iz Vlade je saopšteno da će predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prirediti svečani doček Abazoviću na platou ispred palate "Srbija", a nakon zvaničnog sastanka planirana je zajednička izjava za medije.

"Paraleleno sa tim, potpredsjednik Vlade za ekonomski sistem i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore Vladimir Joković sastaće se sa Branislavom Nedimovićem, potpredsjednikom vlade i ministrom poljoprovrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, dok će ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministarka ekologije prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković-Đurović imati odvojene sastanke sa Sinišom Malim i Irenom Vujović, ministrom finansija i ministarkom zaštite životne sredine", piše u saopštenju.

Najavljeno je da će se nakon pojedinačnih bilateralnih susreta održati i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Republike Srbije.

Abazović će se sastati i sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a susrešće se još i sa Ivicom Dačićem, predsjednikom Narodne skupštine Republike Srbije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.