Održan sastanak predstavnika NVO sa Cetinja i gradske uprave

Prijestonica

Održan sastanak predstavnika NVO sa Cetinja i gradske uprave

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Nikoleta Martinović i v.d. sekretara za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti Savo Borozan razgovarali su sa predstavnicima NVO sektora sa Cetinja, saopšteno iz Prijestonice.

Gradonačelnik je istakao snažno opredjeljenje da će sve aktivnosti i inicijative vezane za nevladin sektor naići na razumijevanje i podršku nove gradske vlasti.

Takođe je dodao da će se budući konkurs za sufinansiranje raditi po kriterijumima prilagođenim najširim oblastima djelovanja lokalnih NVO, tako da sve organizacije mogu konkurisati i eventualno, ako se za to steknu uslovi, dobiti sredstva za sufinasiranje programa i projekata.

U veoma konstruktivnom razgovoru predstavnici civilnog sektora upoznali su gradonačelnika sa problemima u radu NVO na Cetinju i dali prijedloge za rješenja problema u određenim oblastima, navodi se u saopštenju.

Na sastanku je najviše razgovarano o problemima iz oblasti obrazovanja, kulture, rada sa mladima i osobama sa posebnim potrebama, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.