Mugoša emotivnim intervjuom najavio odlazak iz Inčona
Foto: Tviter

Prelazi u Kobe

Mugoša emotivnim intervjuom najavio odlazak iz Inčona

Crnogorski fudbalski reprezentativac Stefan Mugoša, odigrao je najvjerovatnije svoj posljednji meč u K ligi i Inčonu.

Naš fudbaler je završio sve sa japanskim Visel Kobeom, članom Džej lige, najelitnijeg nivoa japanskog klupskog fudbala, prenosi koreanska "JN Agencija"..

Vijest da bi Mugoša mogao da promjeni klub se pojavali prvi put prošle nedjelje, ali je trener Inčona Jo Sung Hvan potvrdio, nakon remija sa Seulom (1:1) da crnogorski napadač prelazi u Kobe.

Mugoša je potpisao za koreanski klub u januaru 2018. godine i ubrzo je postao jedan od najboljih napadača cijele lige.

On je i ove sezone prvi strijelac K lige sa 14 golova iz 18 utakmica.

Prošle sezone je bio uključen u 60 odsto golova svoje ekipe, a ove godine je bolje raspoložen nego ukupno pojedine ekipe, tipa Suvona i Seongnama.

Koreanski mediji pišu da je upravo naš napadač najzaslužniji za poziciju kluba, koji se nalazi u top 4 ekipe ove sezone.

Odlazak crnogorskog reprezentativca je ogroman gubitak za Inčon, dodaju koreanski mediji.

"Želim da vam kažem da vas sve volim. Hvala vam na svemu. Uvijek ćete mi biti u srcu. Za mene navijači Inčona će uvijek da budu na prvom mjestu do kraja života", kazao je nakon remija, u emotivnom intervjuu naš fudbaler.

Iako nije bio strijelac protiv Seula, njegov saigrač Li Mijung Joo je proslavio gol upravo na način na koji Mugoša to radi.

"Hvala mu na tome, njegovim golom došli smo da važnog boda na gostovanju. Bodriću moje saigrače i Inčon uvijek, jer volim ovaj klub", kazao je Mugoša.

Naš fudblaer je za koreanski klub upisao 129 mečeva i 68 puta je tresao mrežu protivnika.

Jednom je za tamošnje medije izjavio da mu je san da postigne 100 golova za klub.

"Naravno, održaću to obećanje jednog dana. To mi je cilj. Vidjećemo šta budućnost donosi", kazao je Mugoša.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.