Abazović: U CG se osjećam komotno, obezbjeđenje mi smeta
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore

Abazović: U CG se osjećam komotno, obezbjeđenje mi smeta

Premijer Dritan Abazović je govoreći o tome zašto nema obezbjeđenje kazao da mu smeta, te da se u Crnoj Gori osjeća komotno. On tvrdi da to što je vozio gliser na Bojani, a prethodno savjetovao građanima da vode zdrav stil života i da štede struju i gorivo, nije prekršio zakon.

“I prije nego sto sam bio premijer svaki slobodan sat sam bio na Bojani i to svako zna. To je stil mog života i biće”, rekao je on novinarima nakon Premijerskog sata.

Prema njegovim riječima, ne koristi službena auta, trudi se da proizvodi što manje troškova građanima, tako se i ponaša.

“Idem bez obezbjeđenja, vozim sam i ako neko misli da može da mi zabrani da vozim čamac, mislim da je to malo previše. Mislim da iza tih napada stoji potreba za konstantnim iskazivanjem jedne političke frustracije. Da nisam vozio čamac, bila bi priča zašto nakon toliko godina ne vozim čamac”, kazao je Abazović.

Na pitanje zašto ide bez obezbjeđenja, Abazović je odgovorio zato jer mu smeta.

“Osjećam se vrlo komotno u Crnoj Gori”, rekao je Abazović.

O predstojećoj posjeti Srbiji Abazović je rekao da “idemo u zemlju koja je Crnoj Gori najbliža u svakom mogućem smislu”.

“Ići ćemo i u druge zemlje regiona. Očekivanja su da resetujemo odnose i makar male pobjede za građane donesemo”, istakao je Abazović.

Izvor:CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.