Ambasador Ivanišević posjetio povrijeđene pomorce u Francuskoj
Ivan Ivanišević sa predsjednikom Francuske Makronom

Ambasador Ivanišević posjetio povrijeđene pomorce u Francuskoj

Ambasador Crne Gore u Francuskoj Ivan Ivanišević posjetio je crnogorske pomorce koji su povrijeđeni u eksploziji na brodu u blizini francuske luke Tulon. Pomorci se nalaze pod nadzorom stručnih ljekarskih timova koji o njima brinu svakodnevno.

Kako naglašavaju u saopštenju Ministarstva vanjskih poslova, dvojica pomoraca, od kojih je jedan stabilno i sa povredama koje će biti sanirane u kraćem roku, nalaze se u vojnoj bolnici "Sveta Ana" u Tulonu.

Jedan od naših pomoraca prebačen je u specijalizovani medicinski centar u Lionu, gdje se nalazi pod posebnim terapijama, koje će biti obavljane u produženom trajanju.

Ambasador Ivanišević je stalnom kontaktu sa porodicama povrijeđenih pomoraca, upravama bolnica u Tulonu i Lionu, kao i sa odgovornim ljekarskim timovima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.