Lideri G7 ismijavali Putina: Trebamo li da se skinemo prije slikanja?
Foto: EPA-EFE

U šalama na račun predsjednika Rusije nisu učestvovali Bajden, Makron, Mišel, Dragi i Šolc

Lideri G7 ismijavali Putina: Trebamo li da se skinemo prije slikanja?

Lideri zemalja G7 okupili su se danas na samitu u Njemačkoj i tom prilikom zbijali šale na račun ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Kada su se lideri okupili pred fotoreporterima, britanski premijer Boris Džonson upitao je da li treba da skinu sakoe za fotografisanje.

"Možemo li da skinemo odjeću“, upitao je Džonson, na šta mu je kanadski kolega odgovorio: "Hajde da sačekamo da prođe fotografisanje“.

Džonson je zatim uz smijeh rekao “moramo da pokažemo svima na smo čvršći od Putina”, a Trudo pomenuo jahanje konja bez majice, aludirajući na čuvene fotografije ruskog predsjednika s odmora u Sibiru.

U razgovor se uključila i predsjednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen sa komentarom “jahanje je najbolje”, na šta je Džonson uzvratio da i oni moraju da pokažu grudi.

Šalama na račun Vladimira Putina nisu učestvovali Džozef Bajden, Emanuel Makron, Šarl Mišel, Mario Dragi i Olaf Šolc koji su takođe prisustvovali sastanku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.