DPS Andrijevica: Umjesto da sprovodi komunalni red, načelnik Komunalne policije u pijanom stanju razbija pivske flaše, zahtijevamo njegovu smjenu
Demokratska partija socijalista

DPS Andrijevica: Umjesto da sprovodi komunalni red, načelnik Komunalne policije u pijanom stanju razbija pivske flaše, zahtijevamo njegovu smjenu

U sinoćnjim večernjim časovima u Andrijevici, predstavnik nadležnog organa, između ostalog zaduženog i za održavanje komunalnog reda i obezbjeđivanje komunalnog nadzora, svojim ponašanjem na najgrublji način diskreditovao je sebe i funkciju koju obavlja, saopšteno je Opštinskog odbora DPS Andrijevica.

Naime, navode da je nedavno imenovani načelnik Komunalne policije u Andrijevici Ilija Miketić, u vidno pijanom stanju ispred zgrade koja je u vlasništvu predsjednika Opštine Željka Ćulafića, razbijao pivske flaše po magistralnom putu i ponašao se krajnje bezobzirno, a protivno moralnim i etničkih načelima jednog nosioca javne funkcije.

"Tako je policija morala da reaguje pa je njega i društvo sa kojim je bio, u više navrata upozoravala, međutim, to nije urodilo plodom da ova pijana družina prestane sa svojim nedoličnim ponašanjem. Čak šta više, na očigled prisutnih prolaznika, nastavili su da lome flaše, a time i uništavaju javne površine. U svijetlu ovakvog skandaloznog ponašanja Miketić je predstavio i iskazao sebe apsolutno nedostojim obavljanja funkcije koja mu je na kraju krajeva i povjerena isključivo po partijskoj liniji a ne po posjedovanju bilo kakvih stručnih kompetencija", poručili su iz DPS-a.

Pozvali su nadležne kako u lokalnoj samoupravi tako i u Ministarstvu unutrašnjih poslova da do kraja istraže navedeni slučaj i dostave prijave svih počinilaca ovog djela ali i da smijene Miketića sa mjesta načelnika Komunalne policije u Andrijevici.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.