KCCG: Tri bebe pozitivne na koronavirus
Klinički centar Crne Gore

Stabilnog stanja

KCCG: Tri bebe pozitivne na koronavirus

U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) tri novorođenčeta pozitivna su na koronavirus, saopštili su iz te zdravstvene ustanove.

"Institut za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore ustanovio je da su tri novorođenčeta u Centru za neonatologiju pozitivna na koronavirus. Sve tri bebe su stabilnog stanja, bez simptoma i izolovane su od ostalih u zasebnom boksu", istakli su oni. 

Dodaju da su preduzete sve protivepidemijske mjere, a Odjeljenje za bolničku epidemiologiju u kontinuitetu prati situaciju.

Podsjetimo, danas je došlo do porasta broja novooboljelih u našoj državi, a 27 djece iz jednog podgoričkog vrtića je u izolaciji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.