Tužilaštvo: Nema osnova da gonimo bilo koga zbog smrti bivšeg šefa ulcinjske policije

Tužilaštvo: Nema osnova da gonimo bilo koga zbog smrti bivšeg šefa ulcinjske policije

Iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici saopštili su da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kojeg lica u vezi pronalazaka beživotnog tijela Rudolfa Elezovića, bivšeg šefa ulcinjske policije.

Saopštenje o tome medijima je dostavila Lepa Medenica, rukovodilac Višeg tužilaštva.

"U predmetu formiranom povodom pronalaska beživotnog tijela R.E. u rijeci Bojani, u mjestu Sveti Đorđe u Ulcinju, dana 08.06.2021. godine, nakon što su tokom izviđaja preduzete sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja predmetnog događaja, te od nadležnih pravosudnih organa Albanije dostavljena dokumentacija formirana povodom nestanka lica R.E. nakon svestrane analize svih prikupljenih dokaza i podataka, ovo tužilaštvo je našlo da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kojeg lica za bilo koje krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti", navodi se u saopštenju VDT.

Podsjećamo, porodica Elezovića je smatrala da nije riječ o samoubistvu, kako su mediji u prvom mahu pisali.

Tijelo Elezovića pronađeno je 8. juna 2021. godine, a nestanak je 27. maja prijavila njegova supruga, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.