Vlada   razriješila nekoliko funkcionera sa dosadašnjih dužnosti
Foto:Gov.me

Evo ko je danas ostao bez funkcije

Vlada razriješila nekoliko funkcionera sa dosadašnjih dužnosti

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici kojom je predsjedavao premijer dr Dritan Abazović, imenovala i razriješila nekoliko funkcionera sa dosadašnjih dužnosti.

Sa pozicije člana Skupštine preduzeća Kontrola letjenja Srbije i Crne Gore razriješen je Šućo Orahovac, a sa mjesta pomoćnice direktora Uprave javnih radova Dragana Babović.

"Predložili su redovnoj Skupštini akcionara „Željeznička infrastruktura Crne Gore“ AD Podgorica da za članove Odbora direktora izabere: Radovana Vukića, Ljubišu Ćurčića, Nova Nikčevića, i Vladimira Merdovića, Draganu Lukšić za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na redovnoj Skupštini akcionara „Željeznička infrastruktura Crne Gore“ AD Podgorica", navodi se u saopštenju

Pored toga, kako se navodi, Jelena Pajković ražriješena je dužnosti glavne upravne inspektorke u Ministarstvu javne uprave.

Stevan Đurišić, imenovan je za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za normativnu djelatnost i harmonizaciju propisa u Ministarstvu zdravlja,a mr Milijane Vukotić – Jelušić imenovana je za državnu sekretarku u Ministarstvu prosvjete.

Radovan Bogojević je bez funkcije bio nekoliko sekundi. Naime, on je prvo smijenjen sa mjesta vršioca dužnosti direktora Generalnog direktorata za multilateralne i međunarodno pravne poslove u Ministarstvu vanjskih poslova, da bi već u sljedećem trenutku bio imenovan za vršioca dužnosti generalnog direktora Generalnog direktorata za multilateralne i međunarodno pravne poslove u tom resoru.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.