Pretresi na više lokacija u Baru, pronađene tri puške
Ilustracija

Nastavljena akcija Uprave policije

Pretresi na više lokacija u Baru, pronađene tri puške

Službenici policije Crne Gore nastvaljaju intenzivnu akciju u cilju borbe protiv organizovanog kriminala.

Službenici policije Crne Gore nastvaljaju intenzivnu akciju u cilju borbe protiv organizovanog kriminala.

Tako su danas vršeni pretersi takođe na više lokacija i tom prilikom službenici CB Bar pronašli su, kako nezvanično saznaje portal "Dan", oružje. Radi se o navodno tri puške.

Podsjećamo, kako je portal Dan juče objavio, na više lokacija na primorju sprovodi se akcija  policije usmjerena na borbu protiv organizovanog kriminala.

Policija je procesuirala neke od osoba koje se na teriroriji Bara  vode kao saradnici škaljarskog klana.

"Ova akcija usmjerena je na suzbijanje izvršenja teških krivičnih djela iz oblasti organizovanog kriminala i najtežih krivičnih djela protiv života i tijela", kazao je izvor portala Dan.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.