SAD: Helikopter pao na auto-put, šestoro poginulo
Ilustracija

SAD: Helikopter pao na auto-put, šestoro poginulo

Šest osoba je poginulo kada se helikopter koji se koristi za turističke letove, srušio na auto-put u Zapadnoj Virdžiniji.

Helikopter, koji je poletio sa aerodroma u okrugu Logan, srušio se u srijedu na državni putu 17 i bio je u plamenu kada su spasilačke ekipe stigle na lice mjesta, izvijestila je WSAZ-TV, pozivajući se na okružnu Upravu za vanredne situacije.

Meštanka Bobi Čajlds koja živi kilometar i po od mjesta nesreće pozvala je hitnu pomoć kada je vidjela šta se desilo i otišla tamo kao bi pomogla. Kaže da je bila šokirana onime što je vidjela.

Nadležni traže da se ne prilazi mjestu nesreće, a taj dio puta biće zatvoren najmanje 24 sata.

Riječ je o helikopteru BellUH-1B iz doba Vijetnamskog rata, koji se koristio za turističke letove.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.