Crnogorske rukometašice izgubile od Danske
Foto: RSCG

Sjutra igraju protiv Argentine

Crnogorske rukometašice izgubile od Danske

Crnogorska selekcija do 20 godina poražena je od Danske 24:20, u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Sloveniji.

Izabranice trenera Igora Markovića poražene su danas u Celju, u prvom kolu C grupe, od Danske 24:20 (12:11).

Crnogorske rukometašice su, uprkos porazu, ostavile dobar utisak protiv favorizovanog protivnika i pokazale da bi u mečevima protiv Argentine i Italije, mogle da se uključe u borbu za plasman u glavnu rundu.

Najefikasnije u crnogorskoj selekciji bile su Nađa Kadović i Sara Gugač sa po pet golova, dok je Gordana Marsenić četiri puta zatresla protivničku mrežu.

U danskoj selekciji najbolja je bila Marija Berger Vierzba sa sedam, dok je gol manje postigla Klara Skot.

Crnogorske rukometašice u drugom kolu, sjutra 14 sati i 30 minuta, igraće protiv Argentine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.