Dječak (5) tragično stradao, majka ga zaboravila u autu
Ilustracija

Dječak (5) tragično stradao, majka ga zaboravila u autu

Petogodišnji dječak iz Teksasa preminuo je nakon što je tri sata proveo u uzavrelim kolima u kojima ga je zaboravila njegova majka.

Naime, majka nastradalog dječaka je žurila kući iz nabavke jer je pripremala rođendansku zabavu za njegovu stariju sestru. Vjeruje se da je u tom haosu zaboravila da je dječak i dalje u kolima.

Po povratku kući, majka i ćerka su izašle iz auta, ali je dječak ostao vezan u sjedištu, piše Miror.

Tek posle dva ili tri sata primijetila je da njenog djeteta nema. Otišla je do kola i u njima zatekla jeziv prizor. Dječaku, nažalost nije bilo spasa.

Šerif okruga Ed Gonzales potvrdio je da je dječak preminuo nakon što je nekoliko sati proveo zaglavljen u kolima.

"Shvatila je da nema djeteta i počela je da ga doziva, nije mogla nigdje da ga pronađe. Istrčala je napolje i pronašla ga u kolima vezanog u dečije sjedište", rekao je šerif.

Majka je rekla detektivima da je dječak znao da se odveže i izađe iz vozila, zbog čega je pretpostavila da je ušao u kuću.

Šerif je dodao da je porše u kojem je dijete stradalo bio rentiran, i da je zbog toga dječaku vjerovatno bila nepoznata brava, što je možda dovelo do tragedije. Za sada nije poznato da li će protiv majke biti podnijeta neka prijava.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.