Tras: Britanska vlada odlučna da uvede nove sankcije Rusiji
Liz Tras

Sve dok se u potpunosti ne povuče iz Ukrajine

Tras: Britanska vlada odlučna da uvede nove sankcije Rusiji

Vlada Velike Britanije odlučna je da uvede nove sankcije Rusiji i nastaviće to da čini sve dok se Moskva u potpunosti ne povuče iz Ukrajine, kazala je britanska ministarka vanjskih poslova Liz Tras.

"Nastavićemo da uvodimo sankcije, nastavićemo da zaustavljamo uvoz robe iz Rusije, dok ne vidimo da se Rusija potpuno povlači iz Ukrajine", rekla je ministarka spoljnih poslova Liz Tras.

Ministarka ističe da su odlučni da obezbijede više oružja, da uvedu više sankcija i podrže Ukrajinu u potiskivanju Rusije sa njihove teritorije.

Tanjug

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.