Tjelohranitelj slupao Ronaldu bugati

Tjelohranitelj slupao Ronaldu bugati

Kristijano Ronaldo godišnji odmor provodi na Majorki s porodicom ali i timom tjelohranitelja. Jedan od njih ošteto je skupocjen primjerak iz kolekcije Ronaldovih automobila "Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse", pošto je udario u zid zbog neprilagođene brzine.

U nesreći niko nije stradao, ali je pričinjena velika meterijalna šteta. Nije poznato ko od tjelohranitelja je vozio automobil, vjerovatno jedan od braće Ramairo.

Braća Serhio i Horge nekada specijalci u Avganistanu, sada rade za Kristijana.

Ronaldo je poznat po svojoj kolekciji automobila, najvredniji su Bugatijevi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.