Medvedev: Prijem Ukrajine u EU moguć tek sredinom vijeka, šta ako do tada zajednica nestane?
Dimitrij Medvedev

Medvedev: Prijem Ukrajine u EU moguć tek sredinom vijeka, šta ako do tada zajednica nestane?

Prijem Ukrajine u Evropsku uniju moguć je tek sredinom vijeka, a do tog trenutka bi i sama asocijacija mogla nestati, izjavio je danas zamenik predsjednika Saveza bezbjednosti Rusije Dimitrij Medvedev.

On je na svom Telegramu napisao da je situacija sa prijemom Ukrajine u EU slična izgradnji komunizma u SSSR-u, datum sprovođenja ovih planova nije imenovan ali jesu mnogi neprovjerljivi apstraktni uslovi.

Njihova objektivna provjera je nemoguća, nastavio je Medvedev, provjeravaće se decenijama i to će raditi nove generacije lidera EU, zbog toga je „pravi termin sredina vijeka, a ne ranije“, prenosi TASS.

"Šta ako, kucam u drvo, EU do tada nestane? Strašno je i pomisliti kakav će skandal biti, jer kakve su sve žrtve podnijete na oltar ulaska u EU i kakva obmana očekivanja nesrećnika", dodao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.