SD: URA pilote suspendovala, sad ih URA vraća, i sad neko treba sa se pravi blesav i čestita im?

SD: URA pilote suspendovala, sad ih URA vraća, i sad neko treba sa se pravi blesav i čestita im?

Samo da ne zaboravimo da su piloti koje Adžić vraća na posao, pokušavajući da dobije jeftine političke poene kod Crnogoraca, suspendovani i maltretirani za vrijeme mandata ministra iz URA Sergeja Sekulovića koji trenutno obavlja funkciju savjetnika predsjednika Vlade, saopštile su Socijaldemokrate.

"Pritom njihov nadređeni, Miodrag Bešović, koji je sproveo odluku o suspenziji, kao istaknuti kadar DF-a biva nagrađen produženjem mandata od strane 43. Vlade kojoj je DF formalno žestoka opozicija. Dakle, URA ih je suspendovala, a sad ih URA vraća. I neko treba da se napravi blesav i naivan i čestita im?Ne, gospodo, na ovaj način nećete uspjeti da prikrijete vaše sramotno djelovanje 4. i 5. septembra prošle godine, kao ni nakon ovih događaja", reagovale su Socijaldemokrate.

Dobro je, poručuju, što pilote vraćate na njihova radna mjesta, "ali ta naknadna pamet ne mijenja činjenicu da ste ih vi makli sa posla i da je to vaša bruka i sramota".

"Kao i, uostalom, sve vezano za dešavanja na Cetinju 4. i 5. septembra prošle godine", zaključuju iz SDa.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.