Spajić odgovorio Ranku Krivokapiću: Ranja ti si nelegalan penzioner, sveti se jer smo zaustavili tvoju poharu države
Milojko Spajić

"Pasoš je ionako beskoristan"

Spajić odgovorio Ranku Krivokapiću: Ranja ti si nelegalan penzioner, sveti se jer smo zaustavili tvoju poharu države

Bivši ministar finansija Milojko Spajić nazvao je šefa diplomatije Ranka Krivokapića nelegalnim penzionerom, neposredno nakon njegove izjave da Spajić i Vladimir Leposavić odbijaju da vrate diplomatske pasoše i da to više neće tolerisati.

"Nelegalni penzioner Ranja se sveti jer smo zaustavili njegovu poharu države od 100. 000 eura, pa tobože ne može da čeka da se vratim da poništi beskorisni diplomatski pasoš koji nikad ne koristim. A 130+ bivših funkcionera?  Ne vrijedi ti, nelegalne penzije od 2000 eura. No pasaran", poručio je Spajić. 

Krivokapić je poručio juče da je ostalo 35 diplomatskih pasoša koji nijesu vraćeni.

"Ministar Leposavić još ne želi da ga vrati. Biće sproveden upravni postupak. Još nekoliko vrhovnika te vlade ne želi to da uradi. Među njiima je i ministar Spajić. Zakon važi za sve, a zloupotreba diplomatskih pasoša ne može biti tolerisana", zaključio je Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.