Posljednja nedjelja juna biće teška za ova četiri znaka

Posljednja nedjelja juna biće teška za ova četiri znaka

Kraj juna mjeseca donosi velike promjene, analizirajte vaše greške i poboljšajte svoj život.

Za neke znakove posljednja nedjelja juna će biti izuzetno turbulentna i puna neočekivanih obrta!

Bik

Kod Bika će se glavne promjene desiti na polju porodičnog života i ne može se reći da će biti povoljne. Glavni problem će biti njegov tvrdoglav karakter, zbog kojeg postoji velika vjerovatnoća da bukvalno otjeraju srodnu dušu. Savjet Bikovima je da krajem juna budu pažljivi prema voljenima i da ne izazivaju sukobe.

Blizanci

Posljednji dani juna za Blizance će biti izuzetno haotični. Osim nevolja koje će bukvalno "pljuštati" sa svih strana, moguć je i kraj duge veze. Savjet astrologa je da budete oprezni u komunikaciji sa kolegama, jer postoji rizik od neprijatnih iznenađenja. Generalno, predstavnici ovog znaka će se naći na ivici nove životne faze.

Rakovi

I Rakove očekuju velike promjene u posljednjoj nedjelji juna, ali pozitivne. Očekuje ih veliki uspjeh na profesionalnom planu. Nije isključeno da će se pojaviti novi izvori prihoda. 

Ribe

Ribe da se pripreme za dobre vijesti i prijatna iznenađenja, a krajem juna će najviše sreće imati na polju finansija. Mogu da očekuju znatno poboljšanje u ovoj sferi, što će unijeti harmoniju u porodični život. 

Najžena.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.