Rađenović Pribilović: Poslanički imunitet vas ne može dovijeka štititi
Blažo Rađenović, Foto: URA

Rađenović Pribilović: Poslanički imunitet vas ne može dovijeka štititi

Jasna je vaša nervoza jer nije lako opravdati štetu nanijetu budžetu Opštini Budva jer će doci na red i preispitivanja stanova solidarnosti koji su se davali podobnima za vrijeme vašeg mandata, a posebno nije lako sprati gorki ukus suzavca i pendreka koji je ostao za vama gospođo Pribilović, saopštio je danas Blažo Rađenović predsjednik Građanskog pokreta URA u Budvi.

"Posvađali ste familije, kumovske kuće, prijatelje, uspjeli ste svojim političkim djelovanjem da nanesete štete za 3 mjeseca više nego vaši partijski prethodnici za 25 godina. "Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom", poznati citat Petra II Petrovića Njegoša koji se očigledno može primijeniti i na vašu politiku", porućio je Rađenović.

Poručuje da će avangardna i reformska politika URA dovesti do promjena kako u institucijama sistema, tako i u samim partijama kad su pojedinci u pitanju, zato će poručuje istrajati na zatvaranje poglavlja 23 i 24.

Podsjetio je da je do sad sa funkcije koju pokriva inicirao raskid 3 štetna ugovora Vektra Boku, Luku Budva i "Pomorski saobraćaj" i pokrenuo preispitivanje 75 dugoročnih investicionih ugovora.

"Šteta po državu Crnu Goru prouzrokovana kroz samo ova tri ugovora se mjeri na milione eura a što dokazuje da više nema selekcije i privilegovanih pojedinaca, kako ste vi to radili za vrijeme svog mandata, pa kad je i zona "Morskog dobra“ u pitanju i uklanjanje privremnih objekata. Onda je i jasno da za posao koji obavljam imam nadoknadu koja je, upoređujući sa mojim prethodnicima a vašim partijskim drugovima, neuporedivo niža. Da li vi opravdavate preko 3000€ sa nadoknadama u odborima i svim drugim privilegijama koje primate, to je već posebno pitanje na koje će vrijeme i izbori dati odgovor. Nemojte misliti da će vas poslanički imunitet dovijeka štititi", zaključio je Rađenović

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.