Prikupljen novac za kupovinu vozila navijača BiH: Crna Gora kojoj nijednan nesretni nacionalizam ne može ništa

Prikupljen novac za kupovinu vozila navijača BiH: Crna Gora kojoj nijednan nesretni nacionalizam ne može ništa

Navijačka grupa Ultra Crna Gora objavila je da su prikupljena sredstva za kupovinu vozila navijačima fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Trebalo nam je tačno jedan dan da pokažemo kakav je legat vjekova čojstva iza nas. Pare su sakupljene, zahvaljujući uglavnom donaciji crnogorske porodice iz Berlina. Taj gest ne iznenađuje znajući kakvi su naši iseljenici i kakvo srce kuca u njima. U danima kada smo po ko zna koji put pokazali zašto smo primjer kako ne moraš bit brojem velik da bi bio velik brojnima - u obavezi smo da se zahvalimo Crnogorkama, Crnogorcima, privrednicima, iseljenicima i svim crnogorskim titanima koji su donirali koliko su imali, istog sekunda kako smo objavili početak akcije. Ta Crna Gora je ona kojoj nijednan nesretni nacionalizam ne može ništa", navodi se u objavi na Fejsbuk stranici pomenute grupe.

Oni su dodali i da će sav novac koji ostane biti uplaćen u himanitarne svrhe.

Podsjećamo, uoči fudbalske utakmice Crne Gore i BiH, na kombiju bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka podmetnut je požar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.