SD će uplatiti novac za kupovinu kombija navijačima reprezentacije BIH

Socijaldemokrate su pozdravile akciju navijačke grupe Ultra Crna Gora u kojoj će sa zadovoljstvom učestvovati i izvršiti uplatu kako bi se vlasniku nadoknadila šteta.

Pozvali su sve koji su u mogućnosti da učine isto.

"Ultra Crna Gora kao centralna tribina koja pod svojim okriljem okuplja sve grupe svih gradova, poziva javnost da nam se pridruži u skupljanju novčanih sredstava kako bi vlasnicima zapaljenog kombija bosanskih tablica kupili novi, jer 'zaista nećete tako kući odit, iz ove časne i junačke zemlje', navodi se u saopštenju grupe navijača.

Oni su vlasniku kombija poručili da ih počasti s ''burekom sa sirom'' nakon što mu uruče donaciju.

Broj žiro računa te organizacije je 510-74365-45

U C diviziji Lige nacija u Podgorici su Crna Gora i BiH remizirali 1:1.

Pred meč nemio incident, gostujućim navijačima zapaljen je kombi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.