Budva: Neznanac spriječio dvojicu mladića da zapale crnogorsku zastavu, oni nasrnuli na njega

Budva: Neznanac spriječio dvojicu mladića da zapale crnogorsku zastavu, oni nasrnuli na njega

Prije nekoliko dana nepoznati muškarac spriječio je dvojicu mladića u Budvi da zapale crnogorsku državnu zastavu, piše Pobjeda.

On se tu zatekao dok su je postavljali na kontejner za smeće u namjeri da je zapale. Odmah je reagovao, skinuo zastavu sa kontejnera i zaputio se prema svom vozilu. Došlo je do rasprave, a mladići su nasrnuli na njega. Došlo je do obračuna, a teže posljedice su, ipak spriječene.

Zastava nije zapaljena.

Snimak incidenta pojavio se na društvenoj mreži Fejsbuk na profilu D. I. On je napisao da je, prema njegovim saznanjima, momak koji je spriječio paljenje crnogorske državne zastave iz Nikšića.

Pobjedi je u Upravi policije nezvanično rečeno da istražuju ovaj slučaj.

“Prema raspoloživim informacijama, građanin je na privatnom posjedu imao zastavu. Prolaznik je mislio da će da je zapale, a oni tvrde da im to nije bila namjera. Istraga je u toku i okolnosti događaja će biti rasvijetljene”, kazao je izvor Pobjede.

Na snimku se vidi da je događaju svjedočilo više muškaraca, kao i da većina nije reagovala.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.