Ugašen požar u Baru, gorjela visoka trava
Foto: Primorski portal

Ugašen požar u Baru, gorjela visoka trava

Barski vatrogasci uspjeli su za sat vremena da ugase požar koji je danas u 17 sati izbio na lokalitetu iza Srednje stručne škole i Centra za subtropske kulture. Vatra je zahvatila travu i nisko rastinje i kako je kazao komandir Vatrogasne skužbe Bar Darko Vidaković za Portal RTCG stvorila se velika količina dima.

"Gorela je trava visoka i do dva metra, a vatra se brzo šitila zbog jakog vjetra, ali uspjeli smo brzo da ugasimo požar", kazao je Vidaković.

On je naglasio da je bilo dramatično i da su se vatrogasci prilično nagutali dima, te da je vatra bila na dvadesetak metara od objekata pomenutih ustanova.

Tokom požara, gusti dim je prekrivao ovaj dio grada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.