Crna Gora remizirala sa BIH, Radulović zadovoljan bodom

Crna Gora remizirala sa BIH, Radulović zadovoljan bodom

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igrala je sinoć neriješeno protiv Bosne i Hercegovine u Podgorici 1:1, u utakmici trećeg kola B grupe Lige nacija.

To je prvi remi crnogorskih fudbalera, nakon pobjede protiv Rumunije 2:0 i poraza u Helsinkiju od Finske 2:0.

Selekcija BIH igrala je neriješeno i u Helsinkiju sa Finskom 1:1, dok je u Zenici slavila protiv Rumunije 1:0.

Gosti su pod Goricom poveli golom Luke Menala u 62. minutu

Izjednačio je u 77. minutu Adam Marušić, nakon čijeg šuta je lopta pogodila Anela Ahmedhodžića i prevarila golmana Ibrahima Šehića

Selektor crnogorskih fudbalera Miodrag Radulović bio je zadovoljan nakon remija sa Bosnom i Hercegovinom. On je istakao da su svi igrači ispunili dogovor iz svlačionice.

"Još jedna dobra predstava, taktički disciliplinovano smo odigrali. Rekao sam da će biti teško psihički i fizički. Nismo se snašli na posjed lopte rivala, ali uspjeli smo da reagujemo. Ostaje žal što lopta Jovovića nije ušla u gol, ali moramo biti zadovoljni bodom", kazao je naš selektor, prenosi Rtcg.

On se osvrnuo na igru rezervnih igrača...

"Svi igrači su ispoštovali dogovor, svi su donijeli energiju, bez izuzetka", kazao je Radulović.

U drugom meču te grupe Rumunija je u Bukureštu pobijedila Finsku 1:0.

Crnogorsku reprezentaciju do kraja junskog ciklusa Lige nacija očekuje i gostovanje Rumuniji, 14. juna u Bukureštu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.