Toni Nadal: Rafa će igrati na Vimbldonu
Rafael Nadal, Foto: Getty images

Toni Nadal: Rafa će igrati na Vimbldonu

Toni Nadal, trener i stric Rafaela Nadala, vjeruje da će njegov sinovac nastupiti na Vimbldonu uprkos problemima sa stopalom.

Nadal je uradio jednu terapiju na nervu, a ostaje da se vidi da li će biti potrebe i za drugom ili će doći do poboljšanja situacije sa stopalom.

"Da, Rafael će igrati na Vimbldonu“, rekao je Toni Nadal, trener Feliksa Ože-Alijasima, na turniru u Štutgartu.

"Planira da trenira na Majorki na travi od ponedeljka. Kada smo razgovarali juče (petak), rekao je da ide mnogo bolje, a prethodno mi je govorio da ga je sve boljelo. Želi da trenira. Ako bude imao i malu šansu, igraće na Vimbldonu“, dodao je Toni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.