Džastin Biber boluje od virusa koji mu je paralizovao pola lica
Biber

Džastin Biber boluje od virusa koji mu je paralizovao pola lica

Kanadski pop pjevač Džastin Biber objavio je u petak da boluje od virusa koji mu je paralizovao polovinu lica, zbog čega je morao da otkaže neke od nastupa kako bi se posvetio oporavku.

U videu koji je objavio na Instagramu, Biber je rekao da mu je dijagnostikovan Remzi Hantov sindrom, koji je pogodio živce uha i lica. Pjevač je opisao kako njegovo desno oko uopšte ne trepće.

“Ne mogu da se nasmijem na ovoj strani lica, nozdrva se ne miče. Dakle, ova strana lica mi je potpuno paralizovana”, rekao je Biber (28).

Naveo je da trenutno fizički nije u stanju da odradi planirane nastupe i da izvodi vježbe za lice, kako bi se što prije oporavio.

"Sve će ponovo biti u redu, pitanje je vremena, samo što ne znamo tačno koliko", poručio je.

Biber se proslavio već sa 13 godina, nakon čega je postao globalna pop senzacija sa pjesmama “Baby” i “Believe”.

Dva puta je osvojio nagradu Gremi, od ukupno 22 nominacije, među kojima su i one za album i pjesmu godine za ovogodišnje izdanje “Peaches”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.