Crnogorac i Albanac uhapšeni u Holandiji zbog švercovanja droge
Foto: Policija Holandije

Pronađeno četiri kilograma droge

Crnogorac i Albanac uhapšeni u Holandiji zbog švercovanja droge

Crnogorski državljanin uhapšen je u srijedu veče u Holandiji jer je kod njega nađeno više od četiri kilograma droge. Sa njim je uhapšen i jedan albanski državljanin. Ova droga je bila skrivena ispod haube automobila koji su koristili.

Pripadnici holandske policije izvršili su provjeru vozila sa crnogorskim registarskim tablicama u mjestu Baberih u okviru "Mobile Securiti Surveillance", to jest, posebnog policijskog programa. Kako prenosi portal "gelderlander.nl", program je pokrenut u cilju borbe protiv ilegalne imigracije i prekograničnog kriminala.

Pretresajući automobil, pronašli su skrivene pakete ispod haube.

Nađena su četiri zapečaćena paketa. Ispostavilo se da je u pitanju više od dva kilograma kokaina i skoro dva kilograma ekstazija.

Oba lica su uhapšena.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.