Pucnjava u fabrici u Merilendu, ubijene tri osobe
Ilustracija

Napadač upucan, nepoznato u kakvom stanju se nalazi

Pucnjava u fabrici u Merilendu, ubijene tri osobe

Tri osobe su ubijene u pucnjavi u fabrici u Merilendu, izjavio je guverner te američke savezne države Lari Hogan. Jedan policajac ranjen je u rame, kazao je Hogan navodeći da je i napadač upucan, ali da još nije poznato u kom se stanju nalazi.

"Državna policija je odgovorila, gonila je osumnjičenog koji je pucao i u rame ranio jednog policajca koji je zatim uzvratio vatru i upucao ga“, rekao je Hogan, a prenos CNN.

Izvor iz saveznih organa bezbjednosti rekao je za CNN da su najmanje tri osobe ubijene.

Pucnjava se dogodila u fabrici u Smitsburgu, oko 120 kilometara zapadno od Baltimora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.