Kotoraninu 50 dana zatvora zbog nasilja u porodici
Ilustracija

Višestruki povratnik

Kotoraninu 50 dana zatvora zbog nasilja u porodici

Kotoranin M.D. (1981) osuđen je na 50 dana zatvora zbog nasilja u porodici. On se tereti da je dana 07.06.2022. godine u večernjim satima na području opštine Kotor putem elektronskih komunikacionih mreža grubo vrijeđao bivšu suprugu M.K. i drskim ponašanjem ugrožavao njen porodični mir.

Kako je saopšteno iz Osnovnog suda "uz kaznu zatvora su mu izrečene zaštitne mjere: zabrana približavanja i zabrana uznemiravanja i uhođenja žrtve nasilja u trajanju od jedne godine".

Okrivljeni je, kako saopštavaju, višestruki specijalni povratnik i upućen je na izdržavanje zatvorske kazne prije pravosnažnosti odluke.

"Za ukazati je da je u konkretnom slučaju izrečena kazna koja je na granici maksimuma od 60 dana zatvora koja se može izreći u prekršajnom postupku", zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.