Ukrajinka pasošem i telefonom udarala policajca po glavi
Ilustracija

Incident u Budvi

Ukrajinka pasošem i telefonom udarala policajca po glavi

U Budvi je u ponedeljak došlo do incidenta u kojem je uhapšena državljanka Ukrajine koja se susmnjiči da je napala policajca tokom vršenja službene dužnosti, potvrđeno je za portal Dan od izvora iz policije.

"Dana 06.06. u 12,45 časova, prijavila jedna ženska osova da je došlo do nesporazum sa dvije ukrajinske državljanke, u jednoj ordinaciji, koja se nalazi u TN "Slovenska plaža", navodi izvor.

Na lice mjesta je upućena interventna grupa, koja je zatekla Y.K. (39) i O.K. (62) iz Ukrajine. 

Prilikom preduzimanja službene radnje legitimisanja Y.K. je  fizički napada policjskog službenika, kojem je mobilnim telefonom i pasošem, zadala udarce u predjelu glave, nanoseći mu povrede. 

"Imenovane su privedene u CB Budva, gdje su prikupljena obavještenja, nakon čega je Y.K. lišena slobode, zbog osnovane sumnje da je počinila KD napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti", saznaje portal Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.